همایش اصول و مبانی تغذیه گیاهان زراعی و باغی با محوریت پسته و زعفران به میزبانی اتحادیه تعاونیهای روستایی استان خراسان رضوی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی اتحادیه تعاونیهای روستایی خراسان رضوی ، این همایش در روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۵/۳۱ در سالن آمفی تئاتر هتل پردیسان از ساعت ۱۰:۳۰ با حضور مدیران عامل اتحادیه های تعاونی روستایی شهرستان ، کارشناسان فنی تعاونی های روستایی سطح استان ، کشاورزان و پرسنل اتحادیه تعاونیهای روستایی استان شروع گردید.
این همایش که به میزبانی اتحادیه تعاونیهای روستایی استان خراسان رضوی انجام پذیرفت ، در ابتدا با کلاس آموزشی با موضوع «اصول و مبانی تغذیه گیاهان زراعی و باغی با محوریت پسته و زعفران» توسط متخصصین حوزه نهاده های کشاورزی آغاز گردید.
در ادامه این مراسم که با حضور مدیریت محترم تعاون روستایی استان خراسان رضوی همراه بود ، دوره ای آموزشی با موضوع مراحل رسیدن به موفقیت در کسب و کار با تدریس دکتر خراشادی زاده برگزار گردید.